Utställningar 2021/blocking-logo-ensam.jpg

 

Öppettider (under utställningar)  
söndag 14-17  onsdag 18-20  lördag 11-13
Parkgatan 1
Grupper kan boka andra tider, tel 0725-88 10 77

 

24/1-7/2 Sofia Bergman    INSTÄLLT pga CORNA-pandemi

"Jag låter min blick vila mot horisontlinjen på Restenäsön, ut över ett krusigt hav, en havsvik, en strandäng… och jag tar med mig bilderna och färgerna i minnet och sprider ut dem på mitt arbetsbord i ateljén, på paletten och i oljefärgsblandningarna." 

 

Sofia Bergman har sin ateljé i Ulvesund, utanför Ljungskile. Vid sidan om måleriet är Sofia formgivare och arbetar nere i Glasriket


7/3-21/3 Natalia Johansson  

"Jag inspireras av allt möjligt som jag ser framför mig, ibland det kan vara små städer, som man besöker, ibland samlingar med människor. Så det är väldigt olika intryck som ger impulser till motiven i mina konstverk."

 

Natalia Johansson målar i olika tekniker: olja, akvarell och blandteknik. Motiven är ofta (inte alltid) abstrakta och baserade på sammansättningar av geometriska former och objekt som bildar relationer till varandra.

 

Konstvandring i Tibro 17-18 april kl 10-17    

En underbar helg med möten och konst i alla former.


Start och samlingsutställning på Ateljé Blocking. Där hämtar du också startkort/karta och du får information.

Besök de andra utställningslokalerna utöver Ateljé Blocking – då kan du delta i ett stort lotteri, där alla konstnärer finns representerade.

 

12/9-26/9 Tibro Målar 

En utställning för alla som håller på med konst, amatörer som aktiva konstnärer. Utställningen anordnas med några års mellanrum och nu har ni chansen! Sätt i gång och måla, knåda och skapa!

Läs om vår utställning Tibro Målar

 

24/10-7/11 Marita Ackeby 

Marita Ackeby från Lidköping är grafiker, men har också en förkärlek för att skapa installationer och hus i lagom stora portioner.

 

Intresset för att arbeta med färg form och bild tog sin början på Ölands Folkhögskola 1988. Längtan efter att utveckla det konstnärliga har sedan dess vuxit och fortsätter att växa. 


Tekniker: olja, akryl, image on, monoprint, collografi, blandtekniker, skulpturala objekt i olika material.


28/11 ”Årets skörd” kl 14-17  

Kom och se allt vad som köpts in under året för medlemsavgiften under året. Här finns verk från alla våra utställare och även inköpta verk på andra utställningar. Missa inte att se denna samlingsutställning!

 

Klockan 18.00 sker den stora utlottningen
av vinster bland föreningens medlemmar. Vi lottar ut konst för  ca 70 000 kronor beroende på medlemsantalet vid utlottningstillfället.

Här kan du läsa om vår alldelses speciella utställning Tibro Målar

Här kan du läsa om våra tidigare utställare

Välkommen 
Tibro Konstförening
Ateljé Blocking
 

Nyhetsbrev

Länkar