Utställningar 2023

/blocking-logo-ensam.jpg

 

 

Ateljé Blocking, Parkgatan 1, Tibro


Öppettider (under utställningar)

söndag 14-17  onsdag 18-20  lördag 11-13

Grupper kan boka andra tider, tel 070-483 76 94

2023

22/1-5/2 Anna Gärberg    

På Göstas Gård i Hjo hittar vi konstnären Anna Gärberg, där hon har sin verkstad. Där leder hon också kurser i ”fri skulptur”

”För några år sedan upptäckte jag keramiken och jobbar nu nästan enbart med skulptur. Det är spännande att utforska materialets gränser o möjligheter, t.ex.  genom olika typer av rök- och vedbränningar och experiment med oxider och glasyrer.  

 

Under de senaste åren har djuren fått ta allt större plats, bl.a.genom hästar och  ”Betraktare” – djurskulpturer som jag tänker gestaltar djurens undran över oss människor.”

 

5/3-19/3 Leif Olin

Jag arbetar med skiftande motiv och tekniker. Olja, akryl och akvarell; Koppargrafik, collografi och linosnitt. Numera även digitalt. Genom att korsbefrukta teknikerna ges möjlighet till experiment där bara fantasin sätter gräns men där slumpen spelar roll med mottot - inte mer av samma!

 

Mitt bildskapande är en tråd som löpt obruten genom alla år där jag kombinerat upptäckarglädje, lust, utmaning, experiment och en obändig lust att testa gränser. Den kreativa ”verktygslådans” olika möjligheter använder och blandar jag friskt. 

Leif är medlem i Konstnärernas Kollektivverkstad i Ängelholm samt Skaraborgs Grafiska Sällskap i Skövde

 

10/9-24/9 Tetyana Lutsyk

Jag är  professionell konstnär från Ukraina som arbetar i oljemålnings teknik. Min favoritgenre är den urbana konstarten. 


Min uppgift är inte att kopiera världen runt oss, utan att skapa en egen värld. Jag målar närvaron av mysteriet som betraktaren bedömer. 
Mitt måleri är mitt liv .... Mitt imperium av känslor och reflektioner...

 

Jag bor och är verksam uti det vackra Valle i Skara Kommun

 

22/10-5/11 Ann Hillberg

Konsten är inspirerad av Västkustens natur och människor i samspel. Ann är känd för sitt skickliga arbete med atmosfärer och ljus. Bilderna fullständigt badar i skimmer tack vare samspelet mellan ljus och mörker, olika rumsbildningar och kontraster.

 

Ann arbetar främst med olja och akryl.

 

3/12 ”Årets skörd” kl 14-17  

Kom och se allt vad som köpts in under året för medlemsavgiften under året. Här finns verk från alla våra utställare och även inköpta verk på andra utställningar. Missa inte att se denna samlingsutställning!


Klockan 18.00 sker den stora utlottningen

av vinster bland föreningens medlemmar. Vi lottar ut konst för  ca 75 000 kronor beroende på medlemsantalet vid utlottningstillfället.

 

Här kan du läsa om vår alldelses speciella utställning Tibro Målar

Här kan du läsa om våra tidigare utställare

Välkommen 
Tibro Konstförening
Ateljé Blocking
 

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar