Utställningar 2020/blocking-logo-ensam.jpg

 

Öppettider (under utställningar)  
söndag 14-17  onsdag 18-20  lördag 11-13
Parkgatan 1
Grupper kan boka andra tider, tel 0725-88 10 77

 

19/1-2/2 Marita Piela

"Motiven består mestadels av djur och natur och målningen är en avkoppling för mej, där jag kan gå in i min egen lilla bubbla. Jag målar både i akvarell och akryl har ställt ut sedan 1983 i Sverige, Finland, Danmark och Ryssland. 

 

Utbildningar bla KV:s Konstskola och Konstindustriskolan i Göteborg samt flertal separata kurser.


1/3-15/3 Stefan Ceder

Arbetet består i första hand av måleri men även grafik, teckning och skulptur. Skall jag beskriva min konst ligger det nära till hands att jämföra bildskapandet med poesi eller improvisationsmusik. Drömsekvenser, intryck, natur, skapar bilderna.

 

Stämningar, miljöer, platser, som inte tidigare sett dagens ljus, växer fram under arbetets gång. Ett sökande som i bästa fall resulterar till att jag överraskar mig själv.

 

Konst är ett tillstånd….


Konstvandring i Tibro 18-19 april kl 10-17    INSTÄLLD pga corona!

En underbar helg med möten och konst i alla former.


Start och samlingsutställning på Ateljé Blocking. Där hämtar du också startkort/karta och du får information.

Besök de andra utställningslokalerna utöver Ateljé Blocking – då kan du delta i ett stort lotteri, där alla konstnärer finns representerade.


13/9-27/9 Marita Ackeby & Ulla Holmstrand  INSTÄLLD pga corona!

Marita Ackeby:

Marita Ackeby från Lidköping är nämligen grafiker, men har också en förkärlek för att skapa installationer och hus i lagom stora portioner.

 

Intresset för att arbeta med färg form och bild tog sin början på Ölands Folkhögskola 1988. Längtan efter att utveckla det konstnärliga har sedan dess vuxit och fortsätter att växa. 


Tekniker: olja, akryl, image on, monoprint, collografi, blandtekniker, skulpturala objekt i olika material.

Ulla Holmstrand:

"Jag arbetar med ljuset och rörelsen, både i min ateljé och utomhus. Målandet ser jag som en process i strävan efter ett kontinuerligt samtal med mig själv och betraktaren. Lusten och njutningen är väl en anledning nog att måla."

 

18/10-1/11 Natalia Johansson  INSTÄLLD pga corona!

"Jag inspireras av allt möjligt som jag ser framför mig, ibland det kan vara små städer, som man besöker, ibland samlingar med människor. Så det är väldigt olika intryck som ger impulser till motiven i mina konstverk."

 

Natalia Johansson målar i olika tekniker: olja, akvarell och blandteknik. Motiven är ofta (inte alltid) abstrakta och baserade på sammansättningar av geometriska former och objekt som bildar relationer till varandra.

 


29/11 ”Årets skörd” kl 14-17  INSTÄLLD pga corona!

Kom och se allt vad som köpts in under året för medlemsavgiften under året. Här finns verk från alla våra utställare och även inköpta verk på andra utställningar. Missa inte att se denna samlingsutställning!

 

Klockan 18.00 sker den stora utlottningen
av vinster bland föreningens medlemmar. Vi lottar ut konst för  ca 70 000 kronor beroende på medlemsantalet vid utlottningstillfället.

Här kan du läsa om vår alldelses speciella utställning Tibro Målar

Här kan du läsa om våra tidigare utställare

Välkommen 
Tibro Konstförening
Ateljé Blocking
 

Nyhetsbrev

Länkar